Tacopaj
Tacopaj
Vetemjöl
Smör eller margarin
400 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1-2 burkar creme fraiche paprika och chili
Riven taco-ost
Pajdeg:
4 dl vetemjöl
200 gsmör eller margarin
2 msk kallt vaten
400g köttfärs
1 påse tacokrydda
Smör eller margarin
400 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1-2 burkar creme fraiche paprika och chili
Riven taco-ost
Pajdeg:
4 dl vetemjöl
200 gsmör eller margarin
2 msk kallt vaten
- Mät upp mjölet i en skål.
- Smula i smöret och blanda till en grynig massa.
- Tillsätt sedan vatten och arbete ihop till en slät deg.
- Tryck ut degen i en pajform så den täcker botten och kanter.
- Nagga degen med en gaffel och låt stå svalt 15 min i kylskåp.
- Förgrädda pajskalet i 225grader i mitten av ugnen, ca 15 min.
400g köttfärs
1 påse tacokrydda
- Stek köttfärsen och tillsätt tacokrydda.
- Lägg i köttfärsen i pajskalet.
- Täck köttfärsen med creme fraice.
- Strö över den rivna osten.
- Grädda i ca 15 minuter
Kommentarer
Trackback