Rexona maximum protektion

Har köpt denna för att prova och se om den verkligen är så bra som alla säger. Jag har verkligen svårt att hitta en deo som håller vad den lovar. Behöver alltid ha en 2-3 sorter att alternera mellan eftersom jag blir imun mot deo-doften efter ett tag och då luktar jag bara svett. Rexona skulle man smörja in på kvällen och den skulle hålla även om man duschar på morgonen. Återstår art se om den funkar. Återkommer med en recension sen.

Frieri-parfym

Loreal green couture nr 612

 

 

I fablernas värld

Den gamla klassikern man minns! Även i vuxen ålder kan jag signaturmelodin utantill. Så då jag fick erbjudande från cdon im en film för 9:- så valde jag denna. Nu skulle jag bara vilja få tag i "kalle stropp, grodan boll och deras vänner" den gamla klassikern på dvd. Men den verkar inte finnas??

Barbie på lidl

Dagens fynd på lidl! För 70:- styck!

Isadora south beach

Nationaldagen

Dagen till ära matchar jag med gult och blått.

Smaskigt

Ny favorit! Mariekex med marchmallows emellan! Lägg en marchmallows på ett mariekex och värm i micron ca 10 sekunder, ta sedan ett till kex och tryck ihop.

Isadora surfers paradise

Rödluvan

Har precis tittat klart på denna film. Jag tyckte den var bra, spännande och snyggt fotad. Kändes som en riktigt läskig saga.

Semester outfit för hela familjen

Roliga semesterkläder där hela familjen kan matcha, från H&M FOR WATER-kollektionen

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0