Äntligen kom de!


Som jag hade väntat! Men till sist så kom mina bonuscheckar från H&M! Så i fredags på min lediga dag så åkte jag och dottern till H&M och handlade upp dem. Jag behövde byxor och lite jobbkläder så det blev 2 byxor till mig och 2 tunikor. Dottern fick en hängseljeansklänning, hårspännen, en födelsedagsklänning, ett par jeansleggings och 3 par sockar.

Tiden går fort

Tiden har verkligen sprungit iväg de senaste 2 veckorna... Det var ett bra tag sedan jag hunnit sitta ner och blogga. För 2 veckor sedan började jag på mitt nya jobb! En stor omställning för både mig och dottern, som inte är van att vara i från varandra. Så numera blir det långa dagar, då jag pendlar ca 2 timmar per dag. Till råga på allt så är sambon på jobb i annan ort i 2 veckor så här just då jag börjat på nytt jobb, så det är lite extra tufft just nu. Jag och dottern har varit ensamm i helgen och bara njutit och haft det mysigt. Men en helg går alldeles för fort och imorrn är det återigen dags för jobb och förskola för våran del.

Jag fick fin överraskning av sambon och dottern på alla hjärtans dag, då jag kom hem från jobbet fick jag en flaska rosevin, gelehjärtan, en blombukett och ett fint hjärta som dottern gjort på dagis. samt en fin teckning som dottern ritat på pappans jobb.Förra helgen hade jag även turen att min bror som var här på besök bjöd på hembakade semlor!

Lek med färger


Diverse läckra vår-färger från ELF (pris mellan 10-15 kr/styck)

Örhängen med text


Silverplätterade örhängen i form av 2 brickor stansade med valfri text. Texten på bilden är 3mm stor.


Silverplätterade örhängen i form av 2 runda brickor stansade med valfri text. Texten på bilden är 3mm stor.

Kicks "Evening at chateau marmont" över "Black calvados"

Målade Kicks nagellack "Evening at Chateau Marmont" över Kicks svarta "Black Calvados" lack. Tyckte att det blev en snyggare effekt än då jag enbart målade med "Evening at Chateau Marmont"!

Så här ser lacket ut efter 3 lager (utan svart under).

Tips för torra nagelband


Vill dela med mig att ett tips för vintertorra naglar/nagelband. Jag använder Elf´s "Nourishing cuticle pen" som innehåller avocado- och mandelolja under dagtid. En praktiskt penna att ha med i väskan för att "måla" på nagelbanden med för att återfukta huden kring nageln. Samt Depends "Myrrh oil" som jag smörjer in nagelbanden och runt nageln med innan jag går och lägger mig på kvällen.

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0