Julunderlägg


4 stycken sånna här fina underlägg köpte jag i dag på Hemtex! Passar så bra ihop med gardinerna!

Julkalender


Då var allt klart för imorgon! Paketkalenderna är klar och vanliga kalendern är uppsatt!
Så klart att det är Mamma mu på kalendern!

Coola färger


Kickslack i färgerna: "Evening at Chateau Marmont" och "Smoky Tuxedo" (Från julkollektionen)
Depend lack nr 289

Paketkalenderna är klar!


I dag gjorde jag klar den!

Denna fina gjorde min mamma till mig när jag var liten och jag tyckte det var dags att dottern fick den nu.
Nu hoppas jag bara att hon kan låta bli att öppna några paket förän på torsdag...

Detta finns i paketen:

Första advent


I dag tände vi första ljuset i våran nya adventsstake! Visst är den fin?! Den kommer från Jotex, och jag som älskar allt med bokstäver och ord i inredningssammanhang föll pladask för denna. Det hade dock kunnat vara lite bättre väder idag, spöregnade och blåste hela förmiddagen, men lagom tills vi skulle åka ner på byn här för att gå på julmarknad så sprack det upp litegrann och det duggregnade bara. Mern nu på kvällen så spöregnar och blåser det igen. Blev en tur in till stan och ikea på eftermiddagen också, där vi åt ikeas julbord, riktigt gott var det!


En sån här mysig fleecemorgonrock fick dottern idag i adventspresent, hennes gamla morgonrock börjar bli för liten så jag tyckte det var dags för en ny. Så denna blir perfekt för henne att mysa i på julen och under jullovet.

Isadora "Second nail"


Vill tipsa om en superbra produkt! Isadora "second nail" heter den, och är ett nagellack som torkar supersnabbt och kan användas som tex underlack. Den gör att nageln blir starkare och ska binda samman nagelplattor som lätt skivar sig. Jag har problem med att mina naglar "flagnar" alltså att de olika lagren delar sig så att det lossnar lager av nageln. Så nu hoppas jag på att detta är ett mirakellack! Det var superlätt att måla på och det torkade på bara några sekunder! Det var även en så snygg finish så man kan lätt använda den enbart som ett snyggt lack för en naturlig look.

Lite mer julpynt


3 av mina nya julkuddar, samt julbokstäver (julklapp förra året) och mitt luciatåg (som jag köpte julen då dottern låg i magen)

Isadora "Forest"


Isadora lack i färgen "Forest".

En riktigt cool färgsom skiftar i brons, guld, grönt, brunt. Gillar verkligen denna färgen!

Lussekattsbak


I går bakade vi lussekatter jag och dottern. Nu har vi fyllt upp våran lilla frys med lussekatter och jag ska baka minst en sats till och frysa in som vi ska ha till julafton. Dottern bakade sina egna små lussekatter med massa russin i, jättesöta! Och hon tyckte det var så gott sen då vi skulle fika efterråt! Tror hon klämde i sig 3 stycken :-)

5 nya lack


Nya röda nagellack från Kicks. Kicks kör just nu "ta 3 betala för 2" på sina lack! Och eftersom jag är väldigt inne på jul nu så fick det bli 3 stycken olika röda! Dessa heter: "Parisian masquerade", "Cannes carpet", Terracotta dust"

Det blev även 2 Isadora lack, "Beetle green" och "Forest"

Julpyntat


I går hade vi storstädning i dotterns rum då jag hämtat henne efter dagis. Vi dammade, plockade undan alla leksaker och dammsög. Sen fick hon klä sin lilla julgran! Och vi julpyntade lite till!

Dotterns lilla bord fick en julduk.

Efter dotterns rum så fortsatte jag att städa resten av huset och vi hjälptes åt att pynta inför advent. Jag var helt svettig då vi var klara, så det blev en dusch innan middagen.

I köksfönstret ser det ut så här nu!

Chrizzy smycken


Så här har det sett ut idag då jag fotat nya smycken i fotostudion.



Mängder av nya örhängen har tillverkats i tomteverkstaden idag!


Julörhängen i modell: "Sparkling"
Dessa finns i en stor och en liten modell.
Pris stor: 80:-
Pris liten: 70:-
(Smyckena säljs i begränsad upplaga julen 2011)


1. Kopia på örhängen "Chriztmaz", men här är de ej gjorda i äkta silver utan i nickelfri silverfärgad metall.
Örhängen från kollektionen "Tindra.
Röd krackelerad glaspärla på lång kedja.
Pris 150:-

2. Örhängen "Gnistra"
Örhängen från kollektionen "Tindra.
Genomskinliga krackelerade glaspärlor på lång kedja.
Gjorda i nickelfri silverfärgad metall.
Dessa är inspirerade av "Rimfrost" örhängena, men i ett budgetalternativ.
Pris 150:-



3. Örhängen "Starz"
Örhängen från kollektionen "Tindra.
Krackelerade glaspärlor, strassrondell, stjärnor i plexiglas.
Alla delar i nickelfri silverfärgad metall.
Pris 180:-

4. Julörhängen "Julhäst"
Röda jade-kulor längst ner, lång kedja och en liten söt häst som hänger längst upp.
Pris: 100:-
Håll utkik här på Facebook, för snart lägger jag upp en tävling där du kan vinna just ett par såna här örhängen!

Nya armband har det även blivit idag! Dessa med jadepäror och dödskallar.

För att beställa maila: [email protected]

Rött nagellack från ELF

Nya lampor och julpyntat

I går var vi på utförsäljning på lampaffären här i "byn", de sålde ut all belysning för havla priset! Så vi passade på att fynda lite nya lampor. Dottern hittade även en lampa till sitt rum som hon snällt frågade om hon fick köpa.


I dag har jag julpyntat med nya julgardiner och julbelysning! Tidigare då vi bodde i lägenheten så julpyntade vi knappt och julgardiner har vi aldrig haft, men eftersom jag älskar julen så har jag alltid drömt om den dagen då vi bodde i hus så jag skulle kunna få pynta och göra fint.



Denna fina ljusstake har dottern i sitt rum, den beställde jag tidigare i höstas från Jotex.

Mer julörhängen


Här ovan syns modell "X-mas" 80:- samt modell "3 hearts" 60:-

För mer info om julkollektionen besök Chrizzy Smyckens Facebooksida här!

Kollektion "Tindra"


Kollektion "Tindra"
Min lite mer "exklusiva linje". Den är inspirerad av tidig morgon-frost och den är uppkallad efter min dotters andra namn och antyder vilken stil kollektionen har dvs. gnistra, glimma, glittra... Tanken med denna kollektion är att bäraren ska glittra och serien är helt i silver och vitt/transparent glas. Vissa smycken är i äkta silver och andra i nickelfri silverfärgad metall.

För mer info om "Tindra" kollektionen och priser besök Chrizzy Smyckens Facebooksoda här!

Julkläder


Vacker julröd kofta och röd stickad kläning 199:-/styck från Gina tricot.
Nu vet jag vad jag kommer ha på mig under juldagarna!

Hängselklänning

I dag har jag på mig en hängselklänning från HM, jag fyndade den för 129:- på webbshoppen! Känner mig lite som hon mamman i "The shining" idag :-p

Den hade en otrolig passform och sitter som gjutet! Tycker den är jättesnygg! Jag och dottern matchar dessutom idag med hängselklänning, gul tröja och svarta leggings :-)

Lördag

Morgonen här började redan klockan 6 i morse då dottern vaknade, men vi låg kvar i sängen till strax före 8. Då blev det dusch och frukost.

Massa nya flingor blev det i filtalriken i morse.


Choklad som jag mumsade på i soffan i gårkväll.

Frost, fågelbord och hyacinter


Fåglarna trivs vid sitt nya hus, varje dag har vi massor av fåglar på våran gård som kalasar!


Nu har jag hyacinter i fönstren som jag väntar på att de ska slå ut så det doftar jul här hemma! Dessa hyacintlökar med glasvas köpte jag på Lidl för 14:-

Storstädning


I dag har jag städat hela huset, jag brukar egentligen städa på torsdagar med tycket det var lika bra att städa i dag istället. I dag invigde jag min nya fina rosa bandet mopp som jag fick av mina föräldrar! Så nu har jag torkat alla golven! Det är lite roligare att städa då man har rosa städredskap :-)

Nya läppfärger


Läppstift från ELF i färgen "nude"






Mina nya läppglans från ELF


Coola plåster i form av polisbil och ambulans som jag köpte åt dottern på dollars.

Mörkgrönt nagellack från Yves Rochers julkollektion.


Mörkgrönt nagellack från Yves Rochers julkollektion.

Äntligen


Den långa väntan är över... Amelia jul är här. Jag gjorde misstaget att beställa den. Fick hem ett mail där man skulle få tidningen före den kom i butik, vilket inte var sant... Så ca 2 veckor efter att jag beställt den och 2 veckor sedan den kom till butik så damp den äntligen ner i brevlådan! Tillsammans med en räkning på 55:-, vilket jag redan betalt då jag gjorde beställningen! Ris till Ameila för detta!

Röda ljushus


Jag bara älskar ljushus, dessa röda är egentligen ljulpynt, men de fick flytta in i fönstret på en gång!

Fågelmatare


I dag satte sambon ut våra fågelmatare, fina va?

Julkollektion 2011



Chrizzy smycken julkollektion 2011

För mer information klicka här.

2 för 199:-


CDON har just nu en kampanj där man får köpa 2 stycken prylpaket från Sims 3 för endast 199:- Jag slog till på 2 som jag ännu inte har, hade tänkt önska mig dem i julklapp, men så här billiga får man dem aldrig för ändå!

Fina burkar till jul


Dessa fina hittade jag förra helgen på Citygross. Jag är ju smått galen i och bara älskar baker med bokstäver eller ord på. Så dessa fina fick följa med mig hem! De kommer att passa in så bra till det övriga julpyntet här hemma!

Fredagsmys


Efter en hel veckas vab (vård av sjukt barn) så ska det bli skönt med helg. Dottern har sedan förra helgen haft hosta och varit så trött så vi har haft en hemmavecka. Förkylningarna är dock inte riktigt borta än, snuva, nysningar och hosta finns kvar men vi har hunnit vila och tagit det lugnt. Jag har även hunnit få en del gjort ändå fast att jag har haft dottern hemma. Visst allt tar mycket längre tid att göra och planera då man har en vild 2½ åring att passa på, men det går. I dag var vi iväg och handlade och dottern hälsade på djuren och klappade kaninerna som finns på mini zoo här i närheten. Sen när vi kom hem hann jag även montera på "bitskydd" på våra nya fruktträd för att förhindra att rådjuren gnager sönder våra träd. Har även ställt om timrarna för våran utebelysning, det är lite pyssel med det också. Har nyss diskat undan efter våran tacomiddag och har duschat dottern. Nu väntar lite fredagsmys i soffan så småningom.

Nya ljuslyktor


Dessa söta hittade jag på Citygross förra helgen! Jag har länge letat efter ljuslyktor i form av prinsesskronor, och jag blev så glad då jag hittade dessa!


Nu har det äntligen blivit lite ordning i hallen också! En ny lykta och ett ljushus har fått flytta dit!




Och till vardagsrumsfönstren har också 2 små vita hus flyttat.

Inredning i barnkammaren


Dottern är så förtjust i min "tindra ängel-docka" så nu har hon fått en egen att ha i sitt rum. Hon valde färg själv.


Måste bara få visa vilken söt filt med mormorsrutor som dottern har fått till sin docka. Det är hennes mormor som har gjort den!

Tampoons for free


Jag vill passa på att tipsa om tampoons for free, en sida där man registrerar sig för att sen få hem tamponger gratis. Det enda man behöver göra är att svara på några korta frågor angånde det företag som för tillfället har sin reklam på tampongaskarna. Är du intresserad anmäl dig här!

Depend nr 259


Jag hade turen att vinna detta snygga nagellack från Depend via en tävling på Facebook!

Depend nr 259

Årets rosa månad är avsutad


Tack alla ni som var med och bidrog i kampen mot bröstcancer! I år blev det 125:- till bröstcancerfonden!

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0