Körsbär


Härom dagen så köpte jag en ask med körsbär på ica för 24:- så gott!! Nu är vi jättesugna på att skaffa oss ett körsbärsträd här hemma! I dag var vi på handelsträdgården som ligger här i närheten och kollade på de oliak sorterna som finns. sambon är ute i trädgården nu för att kolla dräneringen, om den funkar bra så blir det kanske ett körsbärsträd och några hallonbuskar.

Nya böcker


För någon vecka sedan så beställde jag 4 böcker från bokus + fick en bok med en tidning som jag köpte. Är jättesugen på att börja läsa dem, men tiden har inte riktigt funnits där ännu. Vi har fullt upp med huset och allt fix runt omkring samt så är dottern inne i en jobbig period just nu så tiden räcker inte till, önskar ibland att dygnet hade fler timmar så jag skulle hinna göra allt jag vill, samt även hinna med att sova så jag skulle få mer ork.

Nya kuddar.


I dag hämtade jag ut ett paket från Jotex, 2 nya kuddar med stjärnor på som fick bo i soffan på uteplatsen innehöll paketet. Annars har det varit en riktig krångeldag.. Började med att jag skulle ringa några telefonsamtal, men då funkade inte telefonen, så sambon och dottern fick komma hem ifrån lekparken för att laga den. Sen när det äntligen funkade så ringde jag Af för att uppdatera med min nya adress samt berätta att jag varit på intervju men inte fick jobbet. Men då har de tydligen avanmält mig!? Åkte ner på stan här för att fixa till det, men då var det stängt på torsdagar! Så jag får åka dit ner imorgon i stället *suck*.
Nu har jag just diskat undan efter middagen, dottern ligger i vagnen och jag väntar på att hon ska somna. Under tiden så passar jag på att måla naglarna och fixar lite hemma. Kör en tvättmaskin och har just packat upp paketet från jotex.

1 månad har gått.

1 månad har nu gått sedan vi fick nycklarna till vårat Myresjöhus från 1989. På förfrågan så kommer här lite bilder. Det vi har gjort hitills är att tapetsera dotterns rum. Sen har vi dagligen massa projekt och saker som ska göras, har fortfarande kartonger som står ouppackade, det blir lite så när man samtidigt har en 2 åring att springa efter och som nästan aldrig sover. Men här kommer i allafall lite bilder:

Sommar


Bild från då vi var på kryssning, ett skönt avbrott ifrån vardagen som numera är fylld med renovering och att fixa hemmet och packa upp.

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0