Fisk



Fiskelycka

600 g fiskfilé, t ex sej eller hoki
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda® Pastasås Tomat & crème fraiche
1/2 dl hackad basilika
2 msk ströbröd
1 dl Arla Köket riven ost gratäng

Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i portionsbitar och salta runt om. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över såsen. Strö över basilika, ströbröd och ost. Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min. Servera med kokt ris blandat med fräst zucchini och vitlök. 

(Källa arla.se)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0