Chili con carne
Chili con carne
Det är dags för mig att dela med mig av ett nytt recep som jag har upptäckt.
Ingredienser:
400 g nötfärs, 10% fett
1 gul lök (gillar inte lök, så det skippade jag)
1 paprika (skippade paprika också)
1/2 squash, ca 200 g
2 tsk Arla smör
1 burk stora vita bönor ca 400 g
1 tsk salt
1 pressad vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater, 400 g
1/2-1 tsk sambal oelek (hoppade över)
2 dl Arla Köket® minifraiche
Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och squash i bitar. Fräs färsen i smör i en teflonpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med minifraiche och rucolasallad.
(Källa: milda.se)
Kommentarer
Trackback