Nyklippt

Nyss hemkommen från frissan! Så skönt att ha klippt sig, håret hade hunnit bli lite slitet eftersom det var ett tag sedan jag klippte mig. Tycker det känns så lyxigt att få gå till frisören, jag har hittat ett ställe här i "byn" dit jag går nu. Och det är så mysigt att gå dit, sitta och bläddra i tidningar en stund och sen bli klippt, få håret fönat och få prata. Efterråt känner man sig så glad, figg och fin! (trots att man egentligen är en trött mamma med drygt 3 års sömnbrist)

Nu blir det strax lunch, och då ska jag passa på att bläddra lite i lite nyköpta tidningar. Dels i studiesyfte för att kolla in trender (för min smyckeskollektion) och dels för att den ena tidningen skulle handla om golv, eftersom vi snart ska lägga nytt golv i 2 av smårummen. Efter lunch ska jag sen fota smycken i fotostudion, massa nyheter i stainless steel som jag fick klara igår! Ska även byta en av lamporna i studion eftersom den råkade gå sönder förra gången, men nu har jag varit och skaffat nya.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0