Ledig dag

I dag hade vi en ledig dag ihop jag och dottern, dottern fick vara ledig från dagis pga personalbrist. Vi passade på att boka in ett möte på bvc för längd och vikt. Klädde upp oss lite i det fina vårvädret, och jag invigde min nya skinnjacka och min nya sjal!

Efter bvc-besöket så fick dottern leka i väntrummet, vilket var väldigt kul enligt henne. Hon hade minsann ingen lust att åka hem, och då jag efter 20 minuter påpekade att vi skulle klä på oss jacka och skor för att åka hem och äta lunch så blev hon jättearg på mig.

Hur många av oss föräldrar har inte glömt att ta av oss dessa blåa plast-tossor då vi gått ut från dagis, barnavårdscentraler, husvisningar m.m!? Haha! Fast i dag kom jag inte längre än tilltrapphuset utanför bvc-mottagningen innan jag insåg att jag glömt ta av mig dem. Dottern var sugen på att åka hissen, så vi tog den i stället för trapporna då vi skulle ner igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mamma Chrizzy

Jag är en småbarnsmamma på 30 år. I min blogg skriver jag mest om mitt vardagsliv som mamma, inredning, shopping, pyssel, smycketillverkning, tankar och drömmar.

RSS 2.0